Kennismaking met Autobedrijf J.A. Hendriks

Passie en vakbekwaamheid in onderhoud , reparatie en verkoop.

Aan de Goudwerf 2a ligt het autobedrijf van Jan Hendriks gespecialiseerd in onderhoud , reparatie en verkoop van alle automerken, met een speciale passie voor Italiaanse auto’s. 
Jan werd in 1960 in Deest geboren en woonde tot van zijn derde tot zijn achtste jaar in Beuningen. In 1968 verhuisde het gezin Hendriks naar Nijmegen waar Jan tot 1979  woonde. Zijn technische vaardigheden  erfde hij van zijn vader, die werkzaam was bij PTT-telefonie. Al in zijn jongensjaren ontstond , mede door de Fiat 1100 special van zijn vader , zijn passie voor Italiaanse auto’s en bij carrosseriebedrijf Veth in Arnhem leerde hij het carrosserie en het plaatwerkvak en het spuiten van auto’s

Heemstraweg 35
Jan: ïn 1979 verhuisden we als gezin naar de van Heemstraweg 35 in Beuningen waar ik ruimte had om voor mijzelf te beginnen.
In de daaropvolgende twintig jaar bouwde ik mijn carrosseriebedrijf uit tot een compleet  garage bedrijf, met een specialisatie in Italiaanse auto’s al Fiat, Alfa Romeo en Lancia.
Inmiddels zijn we zeven jaar verder aan de Goudwerf. Het bedrijf loopt goed en de swung zit er weer in.
Natuurlijk hebben wij ook te maken gehad met de crisis en de gevolgen van een abrupte verhuizing maar het is weer tijd om uit te breiden. 
Dus tijd voor iets nieuws. We zien de toekomst met vertrouwen tegemoet. Auto’s moeten toch blijven rijden en mijn klanten blijven ons trouw, waarvoor we natuurlijk erg dankbaar zijn. Dat is onze passie de klanten! De persoonlijke benadering en onze vakbekwaamheid staan hier borg voor!
Nieuwe Lokatie

Vakmanschap en Vertrouwen

Autobedrijf J.A. Hendriks was en  is sinds jaar en dag een begrip in de regio en ook ver daarbuiten! We zijn hier ook dan niet meer weg te denken!
We hebben bijvoorbeeld ook klanten ver buiten onze regio grenzen zoals Rotterdam, Zwolle en Bergschenhoek.
Dat geeft ons niet alleen vertrouwen als garagebedrijf maar het betekent natuurlijk dat ook dat onze klanten vertrouwen hebben in onze benadering en vakmanschap van ons team.

Ons Team

Ons team bestaat uit vakmannen, allen ervaren en ieder met zijn eigen specialisatie. Wij vullen elkaar vlekkeloos aan en gaan samen voor de beste service.
Het is een klein team maar terdege opgeleid en allround monteurs en gebruikmakend van de moderne apparatuur die in onze garage aanwezig is.
We staan met zijn allen voor een zo goed mogelijk product tegen een zo concurrerend  mogelijke prijs voor de klant.
Binnen ons team worden ook jonge mensen opgeleid van het ROC uit de regio waar we een leuke en spontane band mee hebben..
Dit alles onder leiding van vakspecialist en eigenaar Jan Hendriks

Uitbreiding van de werkplaats:

We zijn begonnen met een uitbreiding van onze werkplaats in januari van dit jaar dit alles om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.
Dus een optimalisatie slag van de werkplaats en tegelijkertijd gaan we "Lean & Mean "introduceren in onze werkplaats, wat betekent "De klantwens is onze opdrachten zullen wij zo goed mogelijk uitvoeren in 1 keer!"
Onze IT wordt in het geheel vernieuwd en naar de nieuwste normen gebracht waar een garage bedrijf heden ten dage aan moet voldoen.

Als extra gaan wij introduceren  de haal en brengservice van Uw auto tijdens kantooruren speciaal voor de Goudswerf en anders in overleg met de klant.Het bedrijf liep goed en ik bouwde een grote vaste klantenkring op. In 1999 besloot ik tot een verbouwing en modernisering van mijn woning annex bedrijfspand. Door een procedurefout bij afgifte van de vergunning die uiteindelijk leidde tot een vertrek van de werkplaats naar een nieuwe locatie op de Goudwerf 2a in Beuningen.Jan: ïn 1979 verhuisden we naar de van Heemsdtraweg in Beuningen waar ik ruimte had om voor mijzelf te beginnen . In de daaropvolgende twintig jaar bouwde ik mijn carrosseriebedrijf uit tot een compleet  garage bedrijf, met een specialisatie in Italiaanse auto’s al Fiat, Alfa Romeo en Lancia.

Visie:

Zoals U al hebt kunnen lezen proberen wij als bedrijf de klant wens zoveel mogelijk centraal te stellen. 
Onze visie is dan ook dat de KLant & mobiliteit centraal moet staan.
U moet zorgeloos kunnen autorijden in welke auto en op welk moment dan ook.

Kwaliteit en Service

Bij Autobedrijf Jan Hendriks staan we voor kwaliteit en voor een faire prijs. 
Trots zijn we dan ook allemaal, op de vele vaste (en grote) klanten van heinde en ver die ons hun vertrouwen geven!

Graag tot ziens bij Autobedrijf J.A. Hendriks voor alle Italiaanse merken.
Sterk in elk ander merk!

Ga naar boven