Autobedrijf Jan Hendriks ontzorgt:

Alles wat u verplicht in de auto nodig heeft:  "VOOR OVER DE GRENS"

Autobedrijf Jan Hendriks VakantieTips

Naar het buitenland op vakantie!

Elk land heeft andere regels. In sommige landen zijn brandblussers verplicht en in andere landen heeft u vignet nodig. Daarom adviseren wij goed voorbereid op weg te gaan!

Gaat u ook goed voorbereid op weg?

Wij zorgen dat het artikel voor u gereserveerd staat.  Heeft u meer bergruimte nodig voor uw bagage? Informeer gerust naar onze dakbagageboxen in de verkoop of verhuur!

Verboden items over de grens; flitspaalsignalering

In Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland en Frankrijk is het verboden om flitspaalsignalering te gebruiken. Zelfs het bezitten van deze meetapparatuur is verboden. Het is daarom niet voldoende om de functie of het apparaat uit ts schakelen, maar het hele systeem dient te worden verwijderd. Heeft u hier hulp bij nodig? Rij gerust even langs, we helpen graag!

Verplichte items over de grens

Brandblussers, Gevarendriehoeken, Autoverbanddozen, Alcoholtesters, Reflectievesten, Reservelampenset. Alle verplichte items welke noodzakelijk zijn voor uw autovakantie. Direct bestellen of artikelen reserveren.
 In Spanje is het verplicht een reservewiel en gereedschap voor het monteren, in de auto te hebben. Een reparatieset voor de banden is ook toegestaan

 

VakantieTips Buitenland

Autobedrijf J.A. Hendriks Beuningen

Ga naar boven