Garage bedrijf Jan Hendriks

Auto Schadeherstel

Een paaltje dat u over het hoofd zag, een glijpartij op een gladde weg, een steentje tegen uw voorruit. 
Bovendien bestaat er ook een grote kans dat u door een ander wordt aangereden. 
Autoschade is nooit leuk, maar zelfs in zo’n geval kunt u terugvallen op onze uitstekende schadeservice.

SCHADE-HERSTEL IN EIGEN HAND

Autobedrijf Jan Hendriks heeft samenwerking met een eigen schade-herstelbedrijf.  
U bent vanaf nu meer dan welkom ook indien u niet all-risk verzekerd bent. Voor u als klant zijn er veel voordelen zo levert u uw auto in bij uw vertrouwde receptie en achter de schermen is uw auto in vertrouwde handen Hiervoor staan wij garant.

Autoschade? Uw auto weer als nieuw terug!

Deskundig autoschadeherstel is vakwerk. En maatwerk. Elke schade is weer anders. Daarom dient elke autoschade te worden hersteld door deskundige vakmensen. Bij autobedrijf Jan Hendriks bent u niet alleen verzekerd van service, maar ook van deskundigheid. U weet zeker dat ter vervanging uitsluitend originele merk onderdelen worden gebruikt. Alleen op die manier blijft de kwaliteit van uw auto gegarandeerd.

Maak meteen een afspraak voor expertise en/of schade herstel 

Ruitreparatie

Ook voor een ster of barst in uw voorruit kunt u terecht bij autobedrijf Jan Hendriks. Uiteraard helpen wij ook met het invullen van de juiste gegevens voor uw verzekeraar.

 U staat er wellicht niet bij stil, maar de ruiten zijn een belangrijk onderdeel van uw auto. Ze zijn vaak voorzien van geïntegreerde antennes, verwarmingsdraden of regensensoren. Maar dat niet alleen, ze vormen ook een essentieel onderdeel van de beschermende kooiconstructie. Een beschadiging kan dus de veiligheid van uw auto verminderen.

Maak meteen een afspraak voor ruitreparatie 
 

Steenslag, uitdeuken, parkeerschade, etc.

Hoe zuinig u ook op uw auto bent, er ontstaan altijd kleine beschadigingen. Schades die klein maar vaak kostbaar zijn. Bij autobedrijf Jan Hendriks kunt u dergelijke kleine schades snel en voordelig herstellen. 
 Een steentje tegen uw voorruit, een scheur of brandgaatje in de bekleding, een deuk in het portier. Allemaal kleine schades die u irriteren, maar die u vaak niet laat repareren. En dat is zonde, want met de huidige technieken is dit vakkundig te herstellen. Tegen een zeer gunstig tarief.

Maak meteen een afspraak voor het herstellen van kleine schades

Ga naar boven