APK Keuring

APK VOOR MAAR €0,00 ex afmeldkosten
(als U dit tesamen met een grote beurt aan Uw auto bij ons laat doen)

 Wilt u weten wanneer uw auto toe is aan een APK?

Indien uw auto na 1 januari 2005 voor het eerst is toegelaten dan hoeft uw auto pas na 4 jaar voor het eerst gekeurd te worden. 
Als uw auto op diesel of gas rijdt, dan dient u uw auto echter na 2 jaar voor het eerst te laten keuren. U ontvangt een bericht van de RDW wanneer uw auto op korte termijn een APK nodig heeft.

Ook kunt u dit zelf controleren aan de hand van de RDW kenteken check. Wanneer is uw auto toe aan APK? Is uw auto toe aan een APK? Controleer direct of uw auto tevens onderhoud kan gebruiken. In dat geval kunt u dit wellicht makkelijk combineren. Zodoende bent u voordelig uit, APK is dan gratis en bespaart u uzelf kostbare tijd.
Neem contact op met autobedrijf Jan Hendriks om een APK met onderhoudsbeurt te bespreken, apk kosteloos bij grote een beurt.

Een APK is een momentopname en vooral gericht op verkeersveiligheid. Daarom verzekert een keuring u niet van een jaar probleemloos rijden. Daarvoor is regulier onderhoud aan uw auto noodzakelijk. APK met grote of kleine beurt combineren - U kunt direct een afspraak plannen dmv kontact met ons op te nemen onderaan deze pagina of u maakt direct een telefonische afspraak!

Waarom naar autobedrijf Jan Hendriks voor de keuring? onze voordelen!

·         U kunt blijven wachten onder het genot van een heerlijke kop koffie en gratis Wifi

·         Altijd een zo laag mogelijk bedrag zonder de veiligheid van U en de auto in het geding te brengen, keuring alleen vanaf  €35 all-in. 

·         Naast de APK voor uw auto kunnen wij eventuele reparaties of ander onderhoud die tijdens de keuring aan het licht komen, direct voor u verzorgen.

·         Wij beschikken namelijk over originele, betrouwbare en betaalbare auto onderdelen.

·         Als autospecialist specialist keuren wij onafhankelijk en vakkundig uw auto.

·         Naast verkeersveiligheid wordt uw auto gekeurd op milieueisen en registratie.Zo mag uw auto niet teveel vervuilende stoffen uitstoten. De RDW (Rijksdienst Wegverkeer) kan de punten ieder jaar aanpassen, maar in de basis blijft deze gelijk. 

 Maak direct een afspraak met onze werkplaats voor een APK.

* service en persoonlijke aandacht dragen bij aan de vertrouwde kwaliteit van autobedrijf Jan Hendriks .

Ga naar boven